Aktuálne informácie

napísal

Študenti v prevádzke

Aj v tomto roku mali študenti 3. ročníka Bc. Programu  "Potraviny a technológie v gastronómii" v rámci výučby predmetu "Technológia výroby pokrmov II" príležitosť navštíviť firmu RM Gastro-Jaz s.r.o. v prevádzke v Nitre.

napísal

Obrázok zobrazuje grafiku loga darcovskej Visegrad Fund

S radosťou Vám oznamujeme, že 4. študijný pobyt v rámci projektu „Kvalita POTRAVÍN v digitálnom veku“ organizuje Slovenská poľnohospodárska univerzita (SPU) v Nitre a Piešťanoch v dňoch 19. – 22. marca 2024.

napísal

8. februára 2024 sa konalo nadnárodné online projektové stretnutie v rámci projektu Erasmus+ KA220 Kooperačné partnerstvá "Innovative education in gastronomy: To support the sustainability of food system" (InGUPS), č. 2022-1-SK01-KA220-HED-000087766.

napísal

Študentky a študenti stredných škôl, ale aj široká verejnosť mali jedinečnú príležitosť spoznať Fakultu biotechnológie a potravinárstva, ktorá pre nich 26.januára 2024 zorganizovala Deň otvorených dverí.

napísal

Dňa 1. februára 2024 sa v VC AgroBioTech SPU konala Zimná škola „ANIMAL BIOTECHNOLOGY 2024“, s medzinárodnou účasťou a so zameraním na problematiku: “Animal Biotechnology and Biodiverzity“, garantom ktorej bol prof. Ing. Peter Chrenek, DrSc.