Aktuálne informácie

napísal

Fotky jedlých kvetov

„Nejde o jedlo na nasýtenie sa, ale o pokrm pre oči a chuťové poháriky, navyše s obsahom širokého spektra bioaktívnych látok, najmä polyfenolov,“ hovorí doktorka Eva Ivanišová, odborná asistentka Ústavu potravinárstva FBP.

napísal

Zástupcovia SPU

Zástupcov SPU čaká séria vopred dohodnutých stretnutí, počas ktorých budú rokovať o potenciálnej spolupráci v ázijsko-pacifickom regióne.

napísal

Študenti v prevádzke

Aj v tomto roku mali študenti 3. ročníka Bc. Programu  "Potraviny a technológie v gastronómii" v rámci výučby predmetu "Technológia výroby pokrmov II" príležitosť navštíviť firmu RM Gastro-Jaz s.r.o. v prevádzke v Nitre.

napísal

Obrázok zobrazuje grafiku loga darcovskej Visegrad Fund

S radosťou Vám oznamujeme, že 4. študijný pobyt v rámci projektu „Kvalita POTRAVÍN v digitálnom veku“ organizuje Slovenská poľnohospodárska univerzita (SPU) v Nitre a Piešťanoch v dňoch 19. – 22. marca 2024.

napísal

8. februára 2024 sa konalo nadnárodné online projektové stretnutie v rámci projektu Erasmus+ KA220 Kooperačné partnerstvá "Innovative education in gastronomy: To support the sustainability of food system" (InGUPS), č. 2022-1-SK01-KA220-HED-000087766.