Aktuálne informácie

napísal

V rámci akceleračného programu InUPS „Inovačné zoskupenie na podporu udržateľných potravinových systémov“ zorganizovala Fakulta biotechnológie a potravinárstva prvú sériu odborných seminárov a konzultácií s odborníkmi a lektormi.

napísal

Dostatok potravín považujeme za samozrejmosť a prístup k nim nie je u nás problémom. Avšak nutrične a energeticky vyvážené stravovanie vôbec nie je jednoduché. Viac o tejto problematike rozpráva doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc. v rámci cyklu Veda v CENTRE.

napísal

Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre organizuje vo štvrtok 21.04.2022 v poradí XX. vedeckú konferenciu študentov (ŠVK).

napísal

Do projektu „Inovačné zoskupenie na podporu udržateľných potravinových systémov“ InUPS organizovaného Fakultou biotechnológie a potravinárstva v spolupráci s Výskumným centrom AgroBioTech a Kanceláriou projektových a transferových činností SPU v Nitre a podporeného Ministerstvom investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky sa zapojilo dvanásť žiadateľov so svojimi inovatívnymi myšlienkami a nápadmi.

napísal

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre usporiadala 26.01.2022 úvodné nadnárodné stretnutie v rámci projektu Erasmus+ KA220-HED - Kooperačné partnerstvá v sektore vysokoškolského vzdelávania „Fostering Internationalisation in Higher Education byBioFood Virtual Labs“ (2021-1-SK01-KA220-HED-000032062). Stretnutie sa konalo on-line a bolo zamerané na prezentáciu projektu, účelov, výstupov, aktivít, úloh, harmonogramu projektu a zmluvných záležitostí.