Aktuálne informácie

napísal

Výhercovia cien

Dňa 24.4.2024 sa uskutočnilo odovzdávanie cien 20. ročníka súťaže mladých vedeckých pracovníkov SAPV. Do súťaže sa mohol prihlásiť každý mladý vedecký pracovník do veku 35 rokov z vedeckovýskumného alebo akademického pracoviska v SR.

napísal

Informačná grafika

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, ako jediná univerzita na Slovensku, bude na základe úspešne podanej žiadosti v programe EIT Food vystupovať ako FoodEducators v rokoch 2024 – 2025.

napísal

V dňoch 22. až 26. apríla 2024 sa členovia projektu „Kvalita potravín v digitálnom veku“ zúčastnili už 5 modulu študijného stretnutia v Lubline a Janówe Lubelskom v Poľsku, ktoré organizovala Univerzita prírodných vied v Lubline, Poľsko.

napísal

Študenti na exkurzii

Prioritou vzdelávania na našej fakulte je prepojenie teórie s praxou. Dvadsať študentov všetkých troch ročníkov bakalárskeho stupňa štúdia v študijnom programe potraviny a technológie v gastronómii sa v piatok  26. apríla zúčastnilo na odbornej exkurzii v stravovacej prevádzke Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Nitre.

napísal

V termíne 16. – 17. apríla 2024 sa v Prahe konalo nadnárodné stretnutie v rámci projektu Erasmus+ KA220 Kooperačné partnerstvá "Innovative education in gastronomy: To support the sustainability of food system"