Aktuálne informácie

napísal

Sledujte v piatok 10.7. od 14:00 do 16:00 naživo online súťaž najlepších start-upov zo Slovenska, kde sa za FBP prebojovali s projektom kompostovateľného riadu „EcoDish“ (Jaroslav Michalko a Tomáš Jambor), s projektom suvidácie mäsa „MEATING“ (Filip Tirpák) a s projektom „Wizzi" (Alžbeta Demianová a Lukáš Jurčaga).

napísal

Vo štvrtok 2.7.2020 prebehol online tréning prezentačných zručností v rámci projektu EIT Food Hub. Na workshope bolo predstavených 8 tímov, ktoré prezentovali svoje podnikateľské nápady zamerané na inovácie v poľnohospodárstve a potravinárstve.

napísal

Prečítajte si čo napísali Roľnícke noviny o projekte EIT RIS Cels.

napísal

Prehľad aktivít EIT Food Hub-u SPU v Nitre.

napísal

Na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre sa konalo dňa 16. júna slávnostné ukončenie prestížneho projektu „Zapojenie spotrebiteľov do vývoja nového produktu“ - EIT Food RIS Consumer Engagement Labs.