Aktuálne informácie

napísal

Cieľom medzinárodného projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs je vytváranie inovatívnych, zatiaľ neexistujúcich kombinácií ingrediencií, vlastností a výhod produktu. Na vývoji novej bagety určenej primárne pre adolescentov, ktorá bude výsledkom procesu spoločnej tvorby so spotrebiteľmi, sa podieľa Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre Fakulta biotechnológie a potravinárstva a Výskumné centrum AgroBioTech v spolupráci s potravinárskou spoločnosťou Pierre Baguette s.r.o.

napísal

Fakulta biotechnológií a potravinárstva posilňuje medzinárodnú spoluprácu ďalším programom pre výmenné prednáškové, študijné a výskumné stáže.

napísal

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre v spolupráci s občianskym združením Podaj mi ruku - Nitra organizuje 5. a 6. decembra 2022 od 7.00 do 15.00 h v priestoroch pod Aulou SPU vianočnú zbierku vecí pre rodiny v nepriaznivej životnej situácii.

napísal

V dňoch 21. - 22. novembra 2022 sa v rámci projektu EIT Food Hub na SPU v Nitre pod záštitou Fakulty biotechnológie a potravinárstva konal workshop pre mladých ľudí z Ukrajiny.

napísal

Študenti programu Potraviny a technológie v gastronómii sa 23.11.2022 v rámci predmetu Nápoje a minoritné rastlinné produkty zúčastnili zážitkového workshopu týkajúceho sa kávy v spoločnosti Veronia coffee, Sereď.