Aktuálne informácie

napísal

V rámci študijného pobytu organizovaného Fakultou biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre, navštívili v dňoch 19. – 22. marca 2024 Slovensko účastníci projektu „Kvalita potravín v digitálnom veku“.

napísal

Plénum konferencie

V dňoch 20. -22.3.2024 sa konal 21. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín v ENSANA hotel v Piešťanoch pod záštitou MPaRV SR.

napísal

Stredoeurópsky výmenný program pre univerzitné štúdia (CEEPUS) podporuje akademické mobility v strednej, východnej a juhovýchodnej Európe, čim prispieva k európskej integrácii a zdôrazňuje regionálne špecifiká.

napísal

Študenti v potravinovom inkubátore

Študenti tretieho ročníka študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín navštívili dňa 27. 3. 2024 priestory Potravinového inkubátora v rámci predmetu Správna výrobná prax.

napísal

prof. Bačkor pred univerzitou na ostrove Maurícius

Odborník sa vo svojom vedeckom výskume dlhodobo venuje štúdiu vplyvu ťažkých kovov na rastliny, ako aj využitiu sekundárnych metabolitov rastlín v životnom prostredí, poľnohospodárstve a farmaceutickom výskume. Na Maurícijskej univerzite pripravil sériu prezentácií z tejto oblasti.