Fakulta biotechnológie a potravinárstva

English Mapa stránok Wikipedia UIS
  • Úvod
  • Fakulta
    • O fakulte
      • Príhovor dekana
      • Životopis dekana
      • História fakulty
      • Dokumenty fakulty
        • Vnútorné predpisy
        • Výročné správy
          • Vedecko - výskumná činnosť
          • Výchovno - vzdelávacia činnosť
          • Zahraničné vzťahy
        • Ostatné dokumenty
      • Dlhodobý zámer rozvoja fakulty
      • Výberové konania
      • Kontakty
      • Virtuálna prehliadka
    • Orgány fakulty
      • Vedenie fakulty
      • Kolégium dekana
      • Akademický senát
        • Zloženie
        • Pozvánky
          • Pozvánky 2019
          • Pozvánky 2018
          • Pozvánky 2017
          • Pozvánky 2016
          • Pozvánky 2015
          • Pozvánky 2014
          • Pozvánky 2013
        • Zápisnice
          • Zápisnice 2019
          • Zápisnice 2018
          • Zápisnice 2017
          • Zápisnice 2016
          • Zápisnice 2015
          • Zápisnice 2014
          • Zápisnice 2013
        • Dokumenty
      • Vedecká rada
      • Profesijná rada fakulty
      • Komisie
        • Pedagogická komisia
          • Zloženie
          • Pozvánky
          • Zápisnice
          • Dokumenty
        • Komisia BOZP a PO
        • Vyraďovacia komisia
        • Likvidačná komisia
      • Odborová organizácia
      • Organizačná štruktúra
    • Pracoviská
      • Dekanát FBP
      • Katedra biochémie a biotechnológie (KBB)
      • Katedra chémie (KCH)
      • Katedra fyziológie živočíchov (KFŽ)
      • Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (KTKŽP)
      • Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (KHBP)
      • Katedra mikrobiológie (KMi)
      • Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (KTKRP)
    • Poradenstvo
    • Fotogaléria
      • Foto 2013
      • Foto 2014
      • Foto 2015
      • Foto 2016
      • Foto 2017
      • Foto 2018
      • Foto 2019
      • Foto 2020
  • Uchádzači
    • Bc. stupeň
      • Možnosti štúdia na fakulte
      • Podmienky prijatia na štúdium
      • Prihlasovanie sa na štúdium
    • Ing. stupeň
      • Možnosti štúdia na fakulte
      • Podmienky prijatia na štúdium
      • Prihlasovanie sa na štúdium
    • PhD. stupeň
      • Možnosti štúdia na fakulte
      • Podmienky prijatia na štúdium
      • Prihlasovanie sa na štúdium
  • Štúdium
    • Oddelenie pre štúdium a vzdelávanie
    • Všeobecné predpisy
      • Študijné predpisy
      • Kreditový systém
      • Správy VVČ
    • Bakalárske štúdium
      • Bc. študijné programy
      • Prax
        • Všeobecné informácie
        • Podniky
      • Štátne skúšky
      • Študijná príručka
      • Rozvrh hodín pre externých študentov
    • Inžinierske štúdium
      • Ing. študijné programy
      • Prax
        • Všeobecné informácie
        • Podniky
      • Štátne skúšky
      • Študijná príručka
      • Rozvrh hodín pre externých študentov
    • Doktorandské štúdium
      • PhD. študijné programy
        • Technológia potravín
        • Agrobiotechnológie
        • Molekulárna biológia
      • Študijná príručka
      • Aktuálne informácie
      • Hodnotenie publikačnej činnosti
    • Výučba v anglickom jazyku
    • Medzinárodné štúdium
    • Celoživotné vzdelávanie
    • Kvalita vzdelávania
  • Medzinárodné vzťahy
    • Medzinárodné vzdelávacie projekty
    • Medzinárodné výskumné projekty
    • Zahraničné partnerské inštitúcie
    • Zahraničné mobility
      • Erasmus +
        • Erasmus + študenti
        • Erasmus + zamestnanci
      • Erasmus Mundus
      • CEEPUS
      • Národný štipendijný program
    • Kontakty
  • Veda a výskum
    • Centrum excelentnosti pre bielo-zelenú biotechnológiu
    • Národná platforma a Konzorciá
      • AgroBioFood Nitra
      • FNH-RI
      • FOODforce
      • RICHFIELDS
      • the SAFE consortium
    • Špičkový tím CeRA
    • Laboratóriá a výskumné pracoviská
      • Laboratórium environmentálnych a potravinárskych analýz
      • Laboratórium kvantifikácie motility a charakteristiky celulárnych a subcelulárnych štruktúr
      • Laboratórium nutrigenomiky
      • Referenčné reologické laboratórium
    • Riešené projekty
      • VEGA
      • KEGA
      • APVV
      • GA SPU
      • COST
    • Výzvy na podávania projektov
      • VEGA
      • KEGA
      • APVV
      • GA SPU
      • COST
      • Horizont 2020
      • Interreg Europe
      • Visegrad Grants
      • ICGEB
      • EUREKA
      • EFSA
    • Vedecké a odborné podujatia
      • Plán vedeckých podujatí
        • 2019
        • 2018
        • 2017
        • 2016
        • 2015
      • Vedecká konferencia doktorandov s medzinárodnou účasťou
      • XI. Vedecká konferencia doktorandov
      • Animal Biotechnology 2017
      • Aktuálne trendy systémov riadenia a kontroly potravín
      • Risk Factors of Food Chain
    • Publikačná činnosť a mimoriadne aktivity
      • Generovanie publikačnej činnosti
      • Kritériá pre ocenenie
    • Habilitačné a vymenúvacie konanie
      • Základné informácie
      • Habilitačné konania
        • 2018
        • 2017
        • 2016
        • 2015
        • 2014
        • 2013
      • Vymenúvacie konania
        • 2018
        • 2017
        • 2016
        • 2014
        • 2013
        • 2012
        • 2011
    • Vedecké kvalifikačné stupne
    • Správy o vedecko-výskumnej činnosti
    • Journal of microbiology, biotechnology and food sciences.
    • Propagácia vedy a výskumu
      • Európska noc výskumníkov
      • Obchodné centrá
        • 2016
        • 2017
        • 2018
      • Videá katedier
    • Kontakty
  • KVALITA
    • h-index
  • PRAX
  • SPU
  • Facebook
  • Fakulta biotechnológie a potravinárstva
  • Fakulta
  • Fotogaléria
  • Foto 2017

Konferencia Biotechnológie a kvalita surovín a potravín 2017

ŠVK 2017

Profesijná rada fakulty

Deň otvorených dverí na FBP 17.3.2017

Verejná habilitačná prednáška Ing. Marek Bobko PhD.

Verejná habilitačná prednáška Ing. Soňa Felšöciová, PhD.

Deň otvorených dverí na FBP 2017

Promócie PhD. 2017

Gaudeamus 2017

Noc výskumníkov - Banská Bystrica

Noc výskumníkov - Žilina

Ocenenie SAPV - Ing. Tomáš Jambor

Verejná habilitačná prednáška Ing. Jany Moravčíkovej, PhD.

Konferencia V4 - Scientific researches in food production

Vedecká konferencia doktorandov s medzinárodnou účasťou

FBP v Centro Nitra

Oceňovavie vynikajúcich študentov FBP

Profesijná rada FBP

Športový deň FBP

Kolégium dekana

Klobásovica 2017

Stretnutie s bývalými zamestnancami FBP

Kalendár udalostí

< August 2019 >
pondelok utorok streda štvrtok piatok sobota nedeľa
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Kliknutím na príslušný deň v kalendári uvidíte informácie o jednotlivých udalostiach

Oznamy

25.11.2019 08:49

Zverejnená zápisnica zo zasadnutia AS FBP z 15. 11. 2019

Viac... Zverejnená zápisnica zo zasadnutia AS FBP z 15. 11. 2019

21.11.2019 09:04

11th CASEE Conference in Prague

Viac...

08.11.2019 08:52

Pozvánka na riadne zasadnutie AS FBP SPU v Nitre 15 .11. 2019

Viac... Pozvánka na riadne zasadnutie AS FBP SPU v Nitre 15 .11. 2019

28.10.2019 14:54

Program doktorandskej konferencie 2019

Viac...

18.10.2019 11:06

Prestížne PhD. štúdium v Maďarsku

Viac... Prestížne PhD. štúdium v Maďarsku

Strana 1 z 24

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nasledujúca
  • Posledná

Kontakt

Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Tr. A. Hlinku 2, 949 76 Nitra

Tel.: +421 37 6415524
Fax.: +421 37 6415387
E-mail: dekfbp@uniag.sk

© 08.12.2019 SPU Nitra
IČO:00397482
DIČ:2021252827
IČ DPH: SK2021252827