Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Klíčová slova
Hľadať
English
Mapa stránok
Wikipedia
UIS
Úvod
Fakulta
O fakulte
Príhovor dekana
Životopis dekana
História fakulty
Dokumenty fakulty
Vnútorné predpisy
Výročné správy
Vedecko - výskumná činnosť
Výchovno - vzdelávacia činnosť
Zahraničné vzťahy
Ostatné dokumenty
Dlhodobý zámer rozvoja fakulty
Výberové konania
Kontakty
Virtuálna prehliadka
Orgány fakulty
Vedenie fakulty
Kolégium dekana
Akademický senát
Zloženie
Pozvánky
Pozvánky 2019
Pozvánky 2018
Pozvánky 2017
Pozvánky 2016
Pozvánky 2015
Pozvánky 2014
Pozvánky 2013
Zápisnice
Zápisnice 2019
Zápisnice 2018
Zápisnice 2017
Zápisnice 2016
Zápisnice 2015
Zápisnice 2014
Zápisnice 2013
Dokumenty
Vedecká rada
Profesijná rada fakulty
Komisie
Pedagogická komisia
Zloženie
Pozvánky
Zápisnice
Dokumenty
Komisia BOZP a PO
Vyraďovacia komisia
Likvidačná komisia
Odborová organizácia
Organizačná štruktúra
Pracoviská
Dekanát FBP
Katedra biochémie a biotechnológie (KBB)
Katedra chémie (KCH)
Katedra fyziológie živočíchov (KFŽ)
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (KTKŽP)
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (KHBP)
Katedra mikrobiológie (KMi)
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (KTKRP)
Poradenstvo
Fotogaléria
Foto 2013
Foto 2014
Foto 2015
Foto 2016
Foto 2017
Foto 2018
Foto 2019
Foto 2020
Uchádzači
Bc. stupeň
Možnosti štúdia na fakulte
Podmienky prijatia na štúdium
Prihlasovanie sa na štúdium
Ing. stupeň
Možnosti štúdia na fakulte
Podmienky prijatia na štúdium
Prihlasovanie sa na štúdium
PhD. stupeň
Možnosti štúdia na fakulte
Podmienky prijatia na štúdium
Prihlasovanie sa na štúdium
Štúdium
Oddelenie pre štúdium a vzdelávanie
Všeobecné predpisy
Študijné predpisy
Kreditový systém
Správy VVČ
Bakalárske štúdium
Bc. študijné programy
Prax
Všeobecné informácie
Podniky
Štátne skúšky
Študijná príručka
Rozvrh hodín pre externých študentov
Inžinierske štúdium
Ing. študijné programy
Prax
Všeobecné informácie
Podniky
Štátne skúšky
Študijná príručka
Rozvrh hodín pre externých študentov
Doktorandské štúdium
PhD. študijné programy
Technológia potravín
Agrobiotechnológie
Molekulárna biológia
Študijná príručka
Aktuálne informácie
Hodnotenie publikačnej činnosti
Výučba v anglickom jazyku
Medzinárodné štúdium
Celoživotné vzdelávanie
Kvalita vzdelávania
Medzinárodné vzťahy
Medzinárodné vzdelávacie projekty
Medzinárodné výskumné projekty
Zahraničné partnerské inštitúcie
Zahraničné mobility
Erasmus +
Erasmus + študenti
Erasmus + zamestnanci
Erasmus Mundus
CEEPUS
Národný štipendijný program
Kontakty
Veda a výskum
Centrum excelentnosti pre bielo-zelenú biotechnológiu
Národná platforma a Konzorciá
AgroBioFood Nitra
FNH-RI
FOODforce
RICHFIELDS
the SAFE consortium
Špičkový tím CeRA
Laboratóriá a výskumné pracoviská
Laboratórium environmentálnych a potravinárskych analýz
Laboratórium kvantifikácie motility a charakteristiky celulárnych a subcelulárnych štruktúr
Laboratórium nutrigenomiky
Referenčné reologické laboratórium
Riešené projekty
VEGA
KEGA
APVV
GA SPU
COST
Výzvy na podávania projektov
VEGA
KEGA
APVV
GA SPU
COST
Horizont 2020
Interreg Europe
Visegrad Grants
ICGEB
EUREKA
EFSA
Vedecké a odborné podujatia
Plán vedeckých podujatí
2019
2018
2017
2016
2015
Vedecká konferencia doktorandov s medzinárodnou účasťou
XI. Vedecká konferencia doktorandov
Animal Biotechnology 2017
Aktuálne trendy systémov riadenia a kontroly potravín
Risk Factors of Food Chain
Publikačná činnosť a mimoriadne aktivity
Generovanie publikačnej činnosti
Kritériá pre ocenenie
Habilitačné a vymenúvacie konanie
Základné informácie
Habilitačné konania
2018
2017
2016
2015
2014
2013
Vymenúvacie konania
2018
2017
2016
2014
2013
2012
2011
Vedecké kvalifikačné stupne
Správy o vedecko-výskumnej činnosti
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences.
Propagácia vedy a výskumu
Európska noc výskumníkov
Obchodné centrá
2016
2017
2018
Videá katedier
Kontakty
KVALITA
h-index
PRAX
SPU
Facebook
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Veda a výskum
Habilitačné a vymenúvacie konanie
Habilitačné konania
2018
Habilitačné konania 2018
Ing. Andrea Mendelová, PhD.
Ing. Alica Bobková, PhD.