Kalendár udalostí 04.02.2020

utorok, 04.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

 Zimná škola bezpečnosti potravín

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Winter School of Food Safety

TYP PODUJATIA

Odborné vzdelávanie

MIESTO KONANIA

Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, poslucháreň BH, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.,

Ing. Peter Zajác, PhD.

Katedra hygieny  a bezpečnosti potravín

KONTAKTNÁ ADRESA

Jozef.Golian@uniag.sk

037/6414325                                   www.bezpecnostpotravin.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem,  IFS FOOD a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania  je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.