Kalendár udalostí 05.02.2020
Zimná škola bezpečnosti potravín
NÁZOV PODUJATIA v SJ |
Zimná škola bezpečnosti potravín |
NÁZOV PODUJATIA v AJ |
Winter School of Food Safety |
TYP PODUJATIA |
Odborné vzdelávanie |
MIESTO KONANIA |
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, poslucháreň BH, FBP, SPU v Nitre |
GARANT PODUJATIA |
prof. Ing. Jozef Golian, Dr., Ing. Peter Zajác, PhD. Katedra hygieny a bezpečnosti potravín |
KONTAKTNÁ ADRESA |
037/6414325 www.bezpecnostpotravin.sk |
ROKOVACÍ JAZYK |
slovenský |
KRÁTKY POPIS |
Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem, IFS FOOD a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000. |