Kalendár udalostí Október 2020
Hackathon – EIT Additional activity
NÁZOV PODUJATIA v SJ |
Hackathon – EIT Additional activity |
NÁZOV PODUJATIA v AJ |
Hackathon – EIT Additional activity |
TYP PODUJATIA |
Súťaž študentov I., II. a III. stupňa vysokoškolského štúdia |
MIESTO KONANIA |
VC AgroBioTech SPU Nitra |
GARANT PODUJATIA |
prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD., Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
KONTAKTNÁ ADRESA |
|
ROKOVACÍ JAZYK |
slovenský |
KRÁTKY POPIS |
Súťaž študentov v riešení modelových situácií v potravinárstve. Podstatou takejto súťaže vo všeobecnosti je, že tímy mladých ľudí riešia konkrétny problém, ktorý zadávajú ľudia z praxe. Vybrané tímy študentov budú pod odborným vedením hľadať riešenia najčastejších problémov v potravinárstve. Podujatie je podporené Európskym technologickým inštitútom. |
EIT Inovačný Workshop – Inovácie v poľnohospodárstve: Ako vytvárať nové produkty a služby?
NÁZOV PODUJATIA v SJ |
EIT Inovačný Workshop – EIT Additional activity: Inovácie v poĽnohospodárstve: Ako vytvárať nové produkty a služby? |
NÁZOV PODUJATIA v AJ |
EIT Inovative Workshop – EIT Additional activity |
TYP PODUJATIA |
Online Workshop |
MIESTO KONANIA |
Online |
GARANT PODUJATIA |
prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD. Fakulta biotechnológie a potravinárstvaSPU v Nitre |
KONTAKTNÁ ADRESA |
|
ROKOVACÍ JAZYK |
slovenský, anglický |
KRÁTKY POPIS |
Workshop so zadávateľom témy - biznis dizajnérom z inovačného štúdia KIUUB, ktorý má skúsenosti s vedením inkubačných a akceleračných programov pre startupy a malé a stredné podniky. |
Prednáška so zástupkyňou spoločnosti Nestlé Slovensko Máriou Minichovou, expertkou a špecialistkou v oblasti Regulatory Affairs, ktorá Vám predstaví vývoj výrobkov a s tým spojené legislatívne a regulačné povinnosti
V mene spoločnosti Nestlé Slovensko si Vás dovoľujeme pozvať na prednášku, ktorá sa uskutoční 27. októbra 2020 o 07,00 hod. distančnou formou.
Prednášku povedie pani Mária Minichová, experta a špecialistka v oblasti Regulatory Affairs, ktorá Vám predstaví vývoj výrobkov a s tým spojené legislatívne a regulačné povinnosti.
Témy prednášky:
• Culinary výroba v závode Carpathia v Prievidzi/vývoj nového výrobku
• Culinary výroba v závode Carpathia v Prievidzi – podmienky schválenia prevádzky
• BIO certifikácia/BIO výrobky
Pre pripojenie stačí kliknúť na link nižšie. Tešíme sa na skoré stretnutie s Vami!
_______________________________________________________________________________