Aktuálne trendy systémov riadenia a kontroly potravín
NÁZOV PODUJATIA v SJ |
Aktuálne trendy systémov riadenia a kontroly potravín |
NÁZOV PODUJATIA v AJ |
Current trends of management system and food control |
TYP PODUJATIA |
Odborný seminár |
MIESTO KONANIA |
Kongresové centrum SPU v Nitre |
GARANT PODUJATIA |
prof. Ing. Jozef Golian, Dr., Ing. Jozef Čapla, PhD., Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, FBP, SPU v Nitre |
KONTAKTNÁ ADRESA |
037/6414325 www.bezpecnostpotravin.sk |
ROKOVACÍ JAZYK |
slovenský, český |
KRÁTKY POPIS |
Seminár je určený manažérom v potravinárskom priemysle s cieľom poskytnutia najnovších informácií o uplatňovanej legislatíve SR a EÚ v oblasti označovania potravín, výživových a zdravotných tvrdení a systémov riadenia v potravinárstve. Budú prezentované poznatky z uplatňovania doterajších systémov kontroly potravín, problematika riadenia krízových situácií, likvidácie odpadov a vzorkovania potravín. |