Kalendár udalostí Február 2020

pondelok, 03.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

 Zimná škola bezpečnosti potravín

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Winter School of Food Safety

TYP PODUJATIA

Odborné vzdelávanie

MIESTO KONANIA

Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, poslucháreň BH, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.,

Ing. Peter Zajác, PhD.

Katedra hygieny  a bezpečnosti potravín

KONTAKTNÁ ADRESA

Jozef.Golian@uniag.sk

037/6414325                                   www.bezpecnostpotravin.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem,  IFS FOOD a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania  je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.

 

utorok, 04.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

 Zimná škola bezpečnosti potravín

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Winter School of Food Safety

TYP PODUJATIA

Odborné vzdelávanie

MIESTO KONANIA

Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, poslucháreň BH, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.,

Ing. Peter Zajác, PhD.

Katedra hygieny  a bezpečnosti potravín

KONTAKTNÁ ADRESA

Jozef.Golian@uniag.sk

037/6414325                                   www.bezpecnostpotravin.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem,  IFS FOOD a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania  je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.

 

streda, 05.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

 Zimná škola bezpečnosti potravín

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Winter School of Food Safety

TYP PODUJATIA

Odborné vzdelávanie

MIESTO KONANIA

Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, poslucháreň BH, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.,

Ing. Peter Zajác, PhD.

Katedra hygieny  a bezpečnosti potravín

KONTAKTNÁ ADRESA

Jozef.Golian@uniag.sk

037/6414325                                   www.bezpecnostpotravin.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem,  IFS FOOD a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania  je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.

 

štvrtok, 06.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

 Zimná škola bezpečnosti potravín

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Winter School of Food Safety

TYP PODUJATIA

Odborné vzdelávanie

MIESTO KONANIA

Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, poslucháreň BH, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.,

Ing. Peter Zajác, PhD.

Katedra hygieny  a bezpečnosti potravín

KONTAKTNÁ ADRESA

Jozef.Golian@uniag.sk

037/6414325                                   www.bezpecnostpotravin.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem,  IFS FOOD a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania  je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.

 

NÁZOV PODUJATIA v SJ

Živočíšne biotechnológie

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Animal Biotechnology 2020

TYP PODUJATIA

Zimná škola (Winter school)

MIESTO KONANIA

VC AgroBiotech, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

prof. Ing. Peter Chrenek, DrSc.

Katedra biochémie a biotechnológie

KONTAKTNÁ ADRESA

peter.chrenek@uniag.sk www.vuzv.sk

ROKOVACÍ JAZYK

anglický

KRÁTKY POPIS

Zimná škola je zameraná na živočíšne biotechnológie „Zviera ako biologický model pre biotechnologický výskum“, so zreteľom na genetiku, reprodukciu, výživu, welfare a zdravotný status.

 

piatok, 07.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

 Zimná škola bezpečnosti potravín

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Winter School of Food Safety

TYP PODUJATIA

Odborné vzdelávanie

MIESTO KONANIA

Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, poslucháreň BH, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.,

Ing. Peter Zajác, PhD.

Katedra hygieny  a bezpečnosti potravín

KONTAKTNÁ ADRESA

Jozef.Golian@uniag.sk

037/6414325                                   www.bezpecnostpotravin.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem,  IFS FOOD a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania  je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.

 

pondelok, 17.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

Kurz syrárstva

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Course of Cheese Production

TYP PODUJATIA

Odborne—vzdelávací program

MIESTO KONANIA

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

doc. Ing. Margita Čanigová, CSc.

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov

KONTAKTNÁ ADRESA

Margita.Canigova@uniag.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Absolvent vzdelávacieho programu ovláda teoreticky aj prakticky ukazovatele technologickej kvality mlieka a ostatných materiálov potrebných k výrobe syrov. Oboznámi sa a získa praktické poznatky zo základov výroby syrov, praktické skúsenosti z posúdenia chýb syrov a vie predchádzať ich vzniku. Získa vedomosti z oblasti správnej výrobnej praxe a uplatňovania systému HACCP pri spracovaní mlieka. Má znalosti o podmienkach certifikácie mliečnych výrobkov. Nadobudnuté vedomosti, zručnosti a schopnosti umožnia lepšiu spôsobilosť na výkon pracovnej činnosti súvisiacej s výrobou syrov.

 

utorok, 18.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

Kurz syrárstva

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Course of Cheese Production

TYP PODUJATIA

Odborne—vzdelávací program

MIESTO KONANIA

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

doc. Ing. Margita Čanigová, CSc.

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov

KONTAKTNÁ ADRESA

Margita.Canigova@uniag.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Absolvent vzdelávacieho programu ovláda teoreticky aj prakticky ukazovatele technologickej kvality mlieka a ostatných materiálov potrebných k výrobe syrov. Oboznámi sa a získa praktické poznatky zo základov výroby syrov, praktické skúsenosti z posúdenia chýb syrov a vie predchádzať ich vzniku. Získa vedomosti z oblasti správnej výrobnej praxe a uplatňovania systému HACCP pri spracovaní mlieka. Má znalosti o podmienkach certifikácie mliečnych výrobkov. Nadobudnuté vedomosti, zručnosti a schopnosti umožnia lepšiu spôsobilosť na výkon pracovnej činnosti súvisiacej s výrobou syrov.

 

streda, 19.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

Kurz syrárstva

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Course of Cheese Production

TYP PODUJATIA

Odborne—vzdelávací program

MIESTO KONANIA

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

doc. Ing. Margita Čanigová, CSc.

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov

KONTAKTNÁ ADRESA

Margita.Canigova@uniag.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Absolvent vzdelávacieho programu ovláda teoreticky aj prakticky ukazovatele technologickej kvality mlieka a ostatných materiálov potrebných k výrobe syrov. Oboznámi sa a získa praktické poznatky zo základov výroby syrov, praktické skúsenosti z posúdenia chýb syrov a vie predchádzať ich vzniku. Získa vedomosti z oblasti správnej výrobnej praxe a uplatňovania systému HACCP pri spracovaní mlieka. Má znalosti o podmienkach certifikácie mliečnych výrobkov. Nadobudnuté vedomosti, zručnosti a schopnosti umožnia lepšiu spôsobilosť na výkon pracovnej činnosti súvisiacej s výrobou syrov.

 

štvrtok, 20.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

Kurz syrárstva

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Course of Cheese Production

TYP PODUJATIA

Odborne—vzdelávací program

MIESTO KONANIA

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

doc. Ing. Margita Čanigová, CSc.

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov

KONTAKTNÁ ADRESA

Margita.Canigova@uniag.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Absolvent vzdelávacieho programu ovláda teoreticky aj prakticky ukazovatele technologickej kvality mlieka a ostatných materiálov potrebných k výrobe syrov. Oboznámi sa a získa praktické poznatky zo základov výroby syrov, praktické skúsenosti z posúdenia chýb syrov a vie predchádzať ich vzniku. Získa vedomosti z oblasti správnej výrobnej praxe a uplatňovania systému HACCP pri spracovaní mlieka. Má znalosti o podmienkach certifikácie mliečnych výrobkov. Nadobudnuté vedomosti, zručnosti a schopnosti umožnia lepšiu spôsobilosť na výkon pracovnej činnosti súvisiacej s výrobou syrov.

 

piatok, 21.02.2020

NÁZOV PODUJATIA v SJ

Kurz syrárstva

NÁZOV PODUJATIA v AJ

Course of Cheese Production

TYP PODUJATIA

Odborne—vzdelávací program

MIESTO KONANIA

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov, FBP, SPU v Nitre

GARANT PODUJATIA

doc. Ing. Margita Čanigová, CSc.

Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov

KONTAKTNÁ ADRESA

Margita.Canigova@uniag.sk

ROKOVACÍ JAZYK

slovenský

KRÁTKY POPIS

Absolvent vzdelávacieho programu ovláda teoreticky aj prakticky ukazovatele technologickej kvality mlieka a ostatných materiálov potrebných k výrobe syrov. Oboznámi sa a získa praktické poznatky zo základov výroby syrov, praktické skúsenosti z posúdenia chýb syrov a vie predchádzať ich vzniku. Získa vedomosti z oblasti správnej výrobnej praxe a uplatňovania systému HACCP pri spracovaní mlieka. Má znalosti o podmienkach certifikácie mliečnych výrobkov. Nadobudnuté vedomosti, zručnosti a schopnosti umožnia lepšiu spôsobilosť na výkon pracovnej činnosti súvisiacej s výrobou syrov.