| Predseda odborovej komisie | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Peter Chrenek, DrSc.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. RNDr. Martin Bačkor, DrSc.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| doc. RNDr. Dana Urminská, CSc.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| doc. Ing. Lukáš Hleba, PhD.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| doc. Mgr. Želmíra Balážová, PhD. | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| Ing. Jana Libantová, CSc. | Centrum biológie rastlín a biodiverzity SAV, v.v.i. | 
| Ing. Andrea Hricová, PhD. | Centrum biológie rastlín a biodiverzity SAV, v.v.i. | 
| prof. RNDr. František Strejček, PhD. | Fakulta prírodných vied, Univerzita Konštantína Filozofa Nitra | 
| doc. Ing. Pavel Horký, Ph.D. | Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Česká republika | 
| Ing. Shubhadeep Roychoudhury, PhD. | Assam University, India | 
| *Osoba zodpovedná za uskutočňovanie, rozvoj a kvalitu študijného programu | |
Zápis č. 1/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
Zápis č. 2/2022 z hybridného zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
Zápis č. 3/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
Zápis č. 1/2023 z online zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
Zápis č. 2/2023 z online zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
NOVÉ ZÁPISNICE BUDÚ ZVEREJŇOVANÉ NA VEREJNOM DOKUMENTOVOM SERVERI FAKULTY
doc. Ing. Shubhadeep Roychoudhury, PhD.
| Predseda odborovej komisie | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. MVDr. Peter Massányi, DrSc. * | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Soňa Javoreková, PhD.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. RNDr. Ing. Tomáš Tóth, PhD.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| doc. Ing. Jana Maková, PhD.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| doc. Ing. Jiřina Zemanová, PhD. | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. PaedDr. Ing. Jana Žiarovská, PhD. | Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov SPU v Nitre | 
| prof. RNDr. Mária Bauerová, PhD. | Fakulta prírodných vied, Univerzita Konštantína Filozofa Nitra | 
| Dr. Hab. Robert Stawarz, prof. UP | Instytut biologii, Uniwersytet Pedagogiczny, Poľsko | 
| prof. MVDr. Janka Poráčová, PhD., MBA | Fakulta humanitných a prírodných vied, Prešovská univerzita v Prešove | 
| doc. MVDr. Lenka Ľuptáková, PhD. | Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach | 
| *Osoba zodpovedná za uskutočňovanie, rozvoj a kvalitu študijného programu | |
Zápis č. 1/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Molekulárna biológia
Zápis č. 2/2022 z hybridného zasadnutia odborovej komisie - Molekulárna biológia
Zápis č. 3/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Molekulárna biológia
Zápis č. 1/2023 z online zasadnutia odborovej komisie - Molekulárna biológia
NOVÉ ZÁPISNICE BUDÚ ZVEREJŇOVANÉ NA VEREJNOM DOKUMENTOVOM SERVERI FAKULTY
| Predseda odborovej komisie | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Marcela Capcarová, DrSc.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Dana Tančinová, PhD.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.* | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Peter Haščík, PhD. * | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Jozef Golian, Dr. | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| doc. Ing. Marek Bobko, PhD. | Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre | 
| doc. Ing. Pavel Klouček, Ph.D. | Česká zemědělská univerzita v Praze, Česká republika | 
| prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D. | Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Česká republika | 
| doc. MVDr. Ivona Kožárová, PhD. | Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach | 
| Ing. Martin Polovka, PhD. | Výskumný ústav potravinársky, Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum | 
Zápis č. 1/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Technológia potravín
Zápis č. 2/2022 z hybridného zasadnutia odborovej komisie - Technológia potravín
Zápis č. 3/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Technológia potravín
Zápis č. 1/2023 z online zasadnutia odborovej komisie - Technológia potravín
NOVÉ ZÁPISNICE BUDÚ ZVEREJŇOVANÉ NA DOKUMENTOVOM SERVERI FAKULTY
 
    