Aktuálne informácie

napísal

V dňoch 21. - 22. novembra 2022 sa v rámci projektu EIT Food Hub na SPU v Nitre pod záštitou Fakulty biotechnológie a potravinárstva konal workshop pre mladých ľudí z Ukrajiny.

napísal

Študenti programu Potraviny a technológie v gastronómii sa 23.11.2022 v rámci predmetu Nápoje a minoritné rastlinné produkty zúčastnili zážitkového workshopu týkajúceho sa kávy v spoločnosti Veronia coffee, Sereď.

napísal

Šesť súťažných tímov si včera zmeralo sily vo výrobe klobás podľa krajových receptov. Ich produkty podľa senzorických vlastností posudzovala 5-členná porota odborníkov z Fakulty biotechnológie a potravinárstva v zložení: prof. Jozef Golian, Dr. Ing. Eva Ivanišová, doc. Vladimír Vietoris, doc. Radoslav Židek, doc. Ing. Peter Zajác.

napísal

Pri príležitosti 17. novembra - Dňa boja za slobodu a demokraciu a Medzinárodného dňa študentstva - rektorka Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre Klaudia Halászová ocenila vynikajúcich študentov univerzity. Na stretnutí, ktoré sa konalo 21. novembra, si ocenenie a motivačné štipendium z rúk rektorky prevzalo 18 študentov za dosiahnutie vynikajúcich výsledkov v oblasti štúdia, výskumu a vývoja, športovej a umeleckej činnosti. Každá fakulta nominovala na ocenenie troch študentov.

napísal

V piatok 11. novembra 2022 sa konal na pôde univerzity praktický workshop o káve v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku. Toto hybridné podujatie, organizované EIT Food Hub-om na SPU v Nitre, prebiehalo online pod záštitou MeD-BioFood Training school a v rámci projektov KEGA MeD-BioFood a Erasmus+ BioFoodVirLabs.