Predseda odborovej komisie |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. Ing. Peter Chrenek, DrSc.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. RNDr. Martin Bačkor, DrSc.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
doc. RNDr. Dana Urminská, CSc.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
doc. Ing. Lukáš Hleba, PhD.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
doc. Mgr. Želmíra Balážová, PhD. |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
Ing. Jana Libantová, CSc. |
Centrum biológie rastlín a biodiverzity SAV, v.v.i. |
Ing. Andrea Hricová, PhD. |
Centrum biológie rastlín a biodiverzity SAV, v.v.i. |
prof. RNDr. František Strejček, PhD. |
Fakulta prírodných vied, Univerzita Konštantína Filozofa Nitra |
doc. Ing. Pavel Horký, Ph.D. |
Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Česká republika |
Ing. Shubhadeep Roychoudhury, PhD. |
Assam University, India |
*Osoba zodpovedná za uskutočňovanie, rozvoj a kvalitu študijného programu |
Zápis č. 1/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
Zápis č. 2/2022 z hybridného zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
Zápis č. 3/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
Zápis č. 1/2023 z online zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
Zápis č. 2/2023 z online zasadnutia odborovej komisie - Agrobiotechnológie
NOVÉ ZÁPISNICE BUDÚ ZVEREJŇOVANÉ NA VEREJNOM DOKUMENTOVOM SERVERI FAKULTY
doc. Ing. Shubhadeep Roychoudhury, PhD.
Predseda odborovej komisie |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. MVDr. Peter Massányi, DrSc. * |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. Ing. Soňa Javoreková, PhD.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. RNDr. Ing. Tomáš Tóth, PhD.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
doc. Ing. Jana Maková, PhD.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
doc. Ing. Jiřina Zemanová, PhD. |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. PaedDr. Ing. Jana Žiarovská, PhD. |
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov SPU v Nitre |
prof. RNDr. Mária Bauerová, PhD. |
Fakulta prírodných vied, Univerzita Konštantína Filozofa Nitra |
Dr. Hab. Robert Stawarz, prof. UP |
Instytut biologii, Uniwersytet Pedagogiczny, Poľsko |
prof. MVDr. Janka Poráčová, PhD., MBA |
Fakulta humanitných a prírodných vied, Prešovská univerzita v Prešove |
doc. MVDr. Lenka Ľuptáková, PhD. |
Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach |
*Osoba zodpovedná za uskutočňovanie, rozvoj a kvalitu študijného programu |
Zápis č. 1/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Molekulárna biológia
Zápis č. 2/2022 z hybridného zasadnutia odborovej komisie - Molekulárna biológia
Zápis č. 3/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Molekulárna biológia
Zápis č. 1/2023 z online zasadnutia odborovej komisie - Molekulárna biológia
NOVÉ ZÁPISNICE BUDÚ ZVEREJŇOVANÉ NA VEREJNOM DOKUMENTOVOM SERVERI FAKULTY
Predseda odborovej komisie |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. Ing. Marcela Capcarová, DrSc.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. Ing. Dana Tančinová, PhD.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.* |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. Ing. Peter Haščík, PhD. * |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
prof. Ing. Jozef Golian, Dr. |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
doc. Ing. Marek Bobko, PhD. |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre |
doc. Ing. Pavel Klouček, Ph.D. |
Česká zemědělská univerzita v Praze, Česká republika |
prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D. |
Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Česká republika |
doc. MVDr. Ivona Kožárová, PhD. |
Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach |
Ing. Martin Polovka, PhD. |
Výskumný ústav potravinársky, Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum |
Zápis č. 1/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Technológia potravín
Zápis č. 2/2022 z hybridného zasadnutia odborovej komisie - Technológia potravín
Zápis č. 3/2022 z online zasadnutia odborovej komisie - Technológia potravín
Zápis č. 1/2023 z online zasadnutia odborovej komisie - Technológia potravín
NOVÉ ZÁPISNICE BUDÚ ZVEREJŇOVANÉ NA DOKUMENTOVOM SERVERI FAKULTY