- 1. prof. Ing. Norbert Lukáč, PhD. - predseda VR FBP, Biológia
- 2. prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD. - Potravinárstvo
- 3. doc. Ing. Alica Bobková, PhD. - Potravinárstvo
- 4. doc. Ing. Miroslav Kročko, PhD. - Potravinárstvo
- 5. prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD. - Biotechnológie
- 6. prof. RNDr. Ing. Tomáš Tóth, PhD. - Biológia
- 7. prof. Ing. Peter Chrenek, DrSc. - Biotechnológie
- 8. prof. Ing. Marcela Capcarová, DrSc. - Potravinárstvo
- 9. prof. Ing. Soňa Javoreková, PhD. - Biológia
- 10. prof. Ing. Dana Tančinová, PhD. - Potravinárstvo
- 11. prof. Ing. Judita Lidiková, PhD. - Potravinárstvo
- 12. prof. MVDr. Peter Massányi, DrSc. - Biológia
- 13. doc. RNDr. Dana Urminská, CSc. - Biotechnológie
- 14. prof. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc. - Potravinárstvo
- 15. prof. Ing. Peter Haščík, PhD. - Potravinárstvo
- 16. prof. Ing. Jozef Golian, Dr. - Potravinárstvo
- 17. prof. Ing. Marko Halo, PhD. - FAPZ SPU v Nitre, Poľnohospodárstvo a krajinárstvo
- 1. prof. RNDr. Mária Bauerová, PhD. FPV, UKF v Nitre, Biológia
- 2. prof. MVDr. Janka Poráčová, PhD. MBA, Prešovská univerzita v Prešove, Biológia
- 3. prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D. Mendelova univerzita v Brne, Potravinárstvo
- 4. Ing. Jana Libantová, CSc. CBRB SAV v. v. i. Nitra, Biotechnológie
- 5. prof. Ing. Anton Gatial, DrSc. STU v Bratislave, Biotechnológie
- 6. prof. MVDr. Peter Popelka, PhD. UVLaF v Košiciach Potravinárstvo
- prof. Ing. Jozef Bulla, DrSc. – FBP
- prof. Ing. Ján Tomáš, CSc. - FBP
Ing. Eva Piecková – FBP