Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/themes/front.php on line 289
Klobásový festival 2025 – Tradícia, súťaživosť a vôňa korenín opäť na FBP
08.12.2025 | Dominik Hollý
08.12.2025 | Dominik Hollý

Klobásový festival 2025 – Tradícia, súťaživosť a vôňa korenín opäť na FBP

Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre bola aj tento rok dejiskom obľúbeného Klobásového festivalu, ktorý už tradične organizuje študentský spolok Pasteur.

Naša fakulta na DOD v Báčskom Petrovci
08.12.2025 | Dominik Hollý
08.12.2025 | Dominik Hollý

Naša fakulta na DOD v Báčskom Petrovci

Dňa 3. decembra 2025 sa Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre predstavila na Dni otvorených dverí na Gymnáziu Jána Kollára v Báčskom Petrovci, pričom fakultu na podujatí zastupovala Ing. Melina Korčok, PhD.

Deň kariéry na FAPZ a FBP predstavil študentom 22 firiem
04.12.2025 | Dominik Hollý
04.12.2025 | Dominik Hollý

Deň kariéry na FAPZ a FBP predstavil študentom 22 firiem

Desiatky mladých ľudí zavítali 3. decembra na Deň kariéry, ktorý naša fakulta organizovala v spolupráci s Fakultou agrobiológie a potravinových zdrojov (FAPZ).

Študenti FBP navštívili spoločnosť Pierre Baguette, s.r.o. v Sládkovičove
04.12.2025 | Dominik Hollý
04.12.2025 | Dominik Hollý

Študenti FBP navštívili spoločnosť Pierre Baguette, s.r.o. v Sládkovičove

Dňa 2. 12. 2025 sa študenti 5. ročníka študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín a 3. ročníka študijného programu Potraviny a technológie v gastronómii zúčastnili odbornej exkurzie vo firme Pierre Baguette, s.r.o. v Sládkovičove. Exkurziu organizačne zabezpečoval Ústav potravinárstva.

Naši študenti navštívili logistické centrum Lidl v Seredi: praktický pohľad na hygienu a kontrolu potravinových procesov
02.12.2025 | Dominik Hollý
02.12.2025 | Dominik Hollý

Naši študenti navštívili logistické centrum Lidl v Seredi: praktický pohľad na hygienu a kontrolu potravinových procesov

Dňa 25. novembra 2025 sa študenti bakalárskeho študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín z Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre zúčastnili odbornej exkurzie do Logistického centra Lidl v Seredi. Exkurziu viedol doc. Ing. Peter Zajác, PhD., spolu s Ing. Ľubomírom Belejom, PhD., pričom sa jej zúčastnilo celkom 26 účastníkov.

ÚVOD

PRAX

SPU

DOD

RÝCHLE ODKAZY