Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/themes/front.php on line 289
Naši študenti navštívili logistické centrum Lidl v Seredi: praktický pohľad na hygienu a kontrolu potravinových procesov
02.12.2025 | Dominik Hollý
02.12.2025 | Dominik Hollý

Naši študenti navštívili logistické centrum Lidl v Seredi: praktický pohľad na hygienu a kontrolu potravinových procesov

Dňa 25. novembra 2025 sa študenti bakalárskeho študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín z Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre zúčastnili odbornej exkurzie do Logistického centra Lidl v Seredi. Exkurziu viedol doc. Ing. Peter Zajác, PhD., spolu s Ing. Ľubomírom Belejom, PhD., pričom sa jej zúčastnilo celkom 26 účastníkov.

Stretnutie členov profesijnej rady na Fakulte biotechnológie a potravinárstva
01.12.2025 | Dominik Hollý
01.12.2025 | Dominik Hollý

Stretnutie členov profesijnej rady na Fakulte biotechnológie a potravinárstva

Dňa 26. novembra 2025 sa na Fakulte biotechnológie a potravinárstva uskutočnilo pracovné stretnutie členov profesijnej rady, ktoré bolo zamerané na posilnenie spolupráce medzi fakultou a zástupcami spoločností a zväzov. Program sa začal spoločným obedom, počas ktorého dekan fakulty prof. Ing. Norbert Lukáč, PhD. privítal externých členov profesijnej rady.

Študenti FBP na exkurzii v spoločnosti ALS Slovensko
25.11.2025 | Dominik Hollý
25.11.2025 | Dominik Hollý

Študenti FBP na exkurzii v spoločnosti ALS Slovensko

Dňa 14.11.2025 sa študenti študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín, spolu so zahraničnými študentami medzinárodného študijného programu DAFM a programu Erasmus+, zúčastnili odbornej exkurzie v ALS Slovensko,

Študenti FBP navštívili spoločnosť Topoľčianske pekárne a cukrárne a. s. (Topec) v Topoľčanoch
25.11.2025 | Dominik Hollý
25.11.2025 | Dominik Hollý

Študenti FBP navštívili spoločnosť Topoľčianske pekárne a cukrárne a. s. (Topec) v Topoľčanoch

V rámci výučby predmetov Technológie spracovania cereálií a Technológie výroby pokrmov sa 21. novembra 2025 uskutočnila odborná exkurzia pre študentov študijných programov Technológia potravín, Potraviny a technológie v gastronómii a Danube AgriFood Master – DAFM.

Vyhodnotenie súťaže mladých vedeckých pracovníkov
21.11.2025 | Dominik Hollý
21.11.2025 | Dominik Hollý

Vyhodnotenie súťaže mladých vedeckých pracovníkov

Dňa 19.11.2025 sa na Ústave rastlinnej produkcie FAPZ SPU v Nitre uskutočnilo zasadnutie výboru Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárne vedy (SSPLPVV) pri SAV v Bratislave pri príležitosti vyhodnotenia a ocenenia publikácií v súťaži mladých vedeckých pracovníkov za rok 2024.

ÚVOD

PRAX

SPU

DOD

RÝCHLE ODKAZY