Aktuálne informácie

napísal

Potravinársky priemysel sa mení stále rýchlejšie. Popularita rastlinnej stravy výrazne rastie a čoraz viac obchodných reťazcov, reštaurácií, ale aj výrobcov potravín v nej nachádza obchodný potenciál.

napísal

Prof. Kolesárová na stretnutí EIT vo Viedni

Koncom septembra (23. 9.) sa vo Viedni konal workshop EIT Open Day Austria & Slovakia. SPU v Nitre reprezentovala prof. Adriana Kolesárová, prodekanka pre vedu, výskum a zahraničné vzťahy Fakulty biotechnológie a potravinárstva a súčasne koordinátorka EIT Food Hub-u na Slovensku.

napísal

20. výročie FBP

Fakulta biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre si na slávnostnom zasadnutí vedeckej rady 4. októbra v aule univerzity pripomenula 20. výročie založenia.

napísal

Promócie absolventov tretieho stupňa vysokoškolského štúdia a odovzdanie ocenení za publikačnú a vedeckú činnosť – taká bola náplň slávnostného zhromaždenia, ktoré sa uskutočnilo 7. októbra v Aule Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre.

napísal

Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre organizovala 5. - 6. októbra 2022 v priestoroch Výskumného centra AgroBioTech 15. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie s názvom FOOD|BIO|TECH a súčasne v spolupráci s EIT Food Hub-om EIT Food Awareness Day.