Aktuálne informácie

napísal

Agentúra na podporu výskumu a vývoja vytvorila publikáciu, v ktorej prezentuje výsledky riešenia projektov dosahujúcich vynikajúcu úroveň. V publikácii sa dočítate o realizácii a výsledkoch niekoľkoročnej práce slovenských odborníkov na projektoch za obdobie rokov 2016 až 2020 v základnom a aplikovanom výskume v prírodných, technických, lekárskych, pôdohospodárskych, spoločenských a humanitných vedách. Projekt nášho pána dekana nájdete na stranách 105-106 (52. slide).

napísal

SPU v Nitre pre študentov, zamestnancov a ich rodinných príslušníkov postihnutých vojnou na Ukrajine realizuje tieto opatrenia na uľahčenie ich neľahkej životnej situácie:

napísal

V rámci akceleračného programu InUPS „Inovačné zoskupenie na podporu udržateľných potravinových systémov“ zorganizovala Fakulta biotechnológie a potravinárstva prvú sériu odborných seminárov a konzultácií s odborníkmi a lektormi.

napísal

Dostatok potravín považujeme za samozrejmosť a prístup k nim nie je u nás problémom. Avšak nutrične a energeticky vyvážené stravovanie vôbec nie je jednoduché. Viac o tejto problematike rozpráva doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc. v rámci cyklu Veda v CENTRE.

napísal

Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre organizuje vo štvrtok 21.04.2022 v poradí XX. vedeckú konferenciu študentov (ŠVK).