Ako znížiť skleníkové emisie v agropotravinárskom sektore?
02.05.2022Vplyv emisií skleníkových plynov na agropotravinársky sektor bola hlavná téma diskusie Za okrúhlym stolom, ktorú organizoval 22. apríla EIT Food HUB na SPU v Nitre.
Vplyv emisií skleníkových plynov na agropotravinársky sektor bola hlavná téma diskusie Za okrúhlym stolom, ktorú organizoval 22. apríla EIT Food HUB na SPU v Nitre.
ÚVOD
FAKULTA
Uplatnenie absolventovŠTÚDIUM
Oddelenie pre štúdium a vzdelávaniePRAX
MEDZINÁRODNÉ VZŤAHY
Medzinárodné vzdelávacie projekty Medzinárodné výskumné projekty Zahraničné partnerské inštitúcieVEDA A VÝSKUM
Centrum excelentnosti pre bielo-zelenú biotechnológiu Špičkový tím CeRA Vedecké a odborné podujatia Publikačná činnosť a mimoriadne aktivity Vedecké kvalifikačné stupne Správy o vedecko-výskumnej činnosti KontaktySPU
DOD
ÚVOD
FAKULTA
UCHÁDZAČI O ŠTÚDIUM
ŠTÚDIUM
PRAX
MEDZINÁRODNÉ VZŤAHY
VEDA A VÝSKUM
SPU
DOD