Nadnárodné online projektové stretnutie v rámci Erasmus+ projektu InGUPS
09.02.20248. februára 2024 sa konalo nadnárodné online projektové stretnutie v rámci projektu Erasmus+ KA220 Kooperačné partnerstvá "Innovative education in gastronomy: To support the sustainability of food system" (InGUPS), č. 2022-1-SK01-KA220-HED-000087766.
8. februára 2024 sa konalo nadnárodné online projektové stretnutie v rámci projektu Erasmus+ KA220 Kooperačné partnerstvá "Innovative education in gastronomy: To support the sustainability of food system" (InGUPS), č. 2022-1-SK01-KA220-HED-000087766.
V úvode stretnutia koordinátor projektu Ing. Ľubomír Belej, PhD. privítal účastníkov z partnerských inštitúcií a oboznámil ich s programom. Následne prediskutovali aktuálny stav riešenia a tvorby výstupov projektu, ako aj finančný manažment a požiadavky na prípravu priebežnej správy.
Cieľom projektu je vytvorenie inovatívnych multijazykových obsahových náplní a študijných materiálov teoretických a praktických cvičení zameraných na gastronómiu a potravinárstvo, s pridaným cieľom integrácie ukrajinských študentov do vzdelávacieho procesu na jednotlivých univerzitách tvorbou učebných materiálov a video inštruktážnych videí v jazykovej forme krajiny, v ktorej študujú a v ukrajinskom jazyku s cieľom zjednodušiť ich odbornú prípravu.