Našich študentov zaujal inšpiratívny kávový workshop
18.10.2024Študenti študijného programu potraviny a technológie v gastronómii sa 17. októbra zúčastnili na zážitkovom kávovom workshope.
Študenti študijného programu potraviny a technológie v gastronómii sa 17. októbra zúčastnili na zážitkovom kávovom workshope.
ÚVOD
FAKULTA
Uplatnenie absolventovŠTÚDIUM
Oddelenie pre štúdium a vzdelávaniePRAX
MEDZINÁRODNÉ VZŤAHY
Medzinárodné vzdelávacie projekty Medzinárodné výskumné projekty Zahraničné partnerské inštitúcieVEDA A VÝSKUM
Centrum excelentnosti pre bielo-zelenú biotechnológiu Špičkový tím CeRA Vedecké a odborné podujatia Publikačná činnosť a mimoriadne aktivity Vedecké kvalifikačné stupne Správy o vedecko-výskumnej činnosti KontaktySPU
DOD
ÚVOD
FAKULTA
UCHÁDZAČI O ŠTÚDIUM
ŠTÚDIUM
PRAX
MEDZINÁRODNÉ VZŤAHY
VEDA A VÝSKUM
SPU
DOD