Praktická výučba študentov odboru Potraviny a technológie v gastronómii v RM Gastro-Jaz s.r.o.
29.02.2024Aj v tomto roku mali študenti 3. ročníka Bc. Programu "Potraviny a technológie v gastronómii" v rámci výučby predmetu "Technológia výroby pokrmov II" príležitosť navštíviť firmu RM Gastro-Jaz s.r.o. v prevádzke v Nitre.
Aj v tomto roku mali študenti 3. ročníka Bc. Programu "Potraviny a technológie v gastronómii" v rámci výučby predmetu "Technológia výroby pokrmov II" príležitosť navštíviť firmu RM Gastro-Jaz s.r.o. v prevádzke v Nitre.
V priestrannom showroome mali možnosť vidieť a spoznať funkcie moderných technologických zariadení určených k príprave pokrmov. Počas praktických ukážok sa im predviedli inovatívne technologické zariadenia využívané v gastronomických prevádzkach ako napr. konvektomat a multifinkčná panvica. Príprava pokrmov na týchto zariadeniach sa uskutočnila pod dohľadom skúseného šéfkuchára. Praktickú ukážku doplnil odborným výkladom, radami a osobnými poznatkami.
V mene pedagógov ako aj študentov sa chceme poďakovať zástupcom firmy RM Gastro-Jaz s.r.o. za odbornú prezentáciu a možnosť navštíviť prevádzku firmy.