Praktická výučba študentov odboru Potraviny a technológie v gastronómii v RM Gastro-Jaz s.r.o.
16.02.2023Študenti 3. ročníka odboru "Potraviny a technológie v gastronómii" mali v rámci výučby predmetu "Technológia výroby pokrmov II" príležitosť navštíviť firmu RM Gastro-Jaz s.r.o. v ich prevádzke v Nitre.
Študenti 3. ročníka Bc. Programu "Potraviny a technológie v gastronómii" mali v rámci výučby predmetu "Technológia výroby pokrmov II" príležitosť navštíviť firmu RM Gastro-Jaz s.r.o. v prevádzke v Nitre.
V priestrannom showroome mali možnosť vidieť a spoznať funkcie moderných technologických zariadení určených k príprave pokrmov. Počas praktických ukážok sa im predviedli inovatívne technologické zariadenia využívané v gastronomických prevádzkach ako napr. konvektomat a multifinkčná panvica. Príprava pokrmov na týchto zariadeniach sa uskutočnila pod dohľadom skúseného šéfkuchára pána Veselého. Praktickú ukážku doplnil odborným výkladom, radami a osobnými poznatkami.
V mene pedagógov ako aj študentov sa chceme poďakovať zástupcom firmy RM Gastro-Jaz s.r.o. za odbornú prezentáciu a možnosť navštíviť prevádzku firmy.