Výskumníci z Ústavu potravinárstva - sušienky s výťažkom z hlivy ustricovej
prof. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc. v RTVS o Cereálnych potravinách
Cereálne potraviny 3. časť
EIT Food Hub: Cieľovou skupinou EIT Food projektu Zapojenie konzumentov do vývoja nového produktu sú adolescenti
Ranné správy RTVS - 21. minúta
Ing. Eva Ivanišová, PhD. z Ústavu potravinárstva FBP – Jedlý hmyz má obrovský potenciál
Národný portál pre transfer technológii
Gemersko - strana 4
Nitriansko - strana 7
Lučenecko, str. 5: "Prvé funkčné jedlo určené pre seniorov"
Zvolensko, str. 5: "Prvé funkčné jedlo určené pre seniorov"
Poľnohospodár: SPU bude opäť realizovať EIT Food projekt, do ktorého zapojí seniorov
Správy RTVS: Slovenské sušienky s európskym patentom (00:44:49)
Televízne noviny TV Markíza: Sušienky z laboratória (48:54)
Teraz.sk: Poľnohospodárska univerzita má patent na špeciálne trvanlivé pečivo
TV Nitrička: Špeciálne pečivo získalo európsky patent
MY Nitra: Vedci z Nitry vytvorili špeciálne pečivo pre ľudí s potravinovými intoleranciami
Nitriansky Hlásnik: SPU získala patent na pečivo pre ľudí s potravinovou intoleranciou
Nitra Dnes24: Roky práce sa vyplatili: SPU získala vzácny európsky patent!
Reportáž "Kvalutný med podľa vône" - 16:51Reportáž z akcie "Chlieb náš každodenný"
Reportáž z akcie "Chlieb náš každodenný"
Reportáž - "Chlieb oslavuje"
Tým najšikovnejším udelili cenu Študentská osobnosť Slovenska
Reportáž "Vedci o potravinách"
Reportáž "Pečivo budú predávať za sprísnených podmienok"
Reportáž "Pekári sa sťažujú, že ľudia od nich nekupujú"
Rozhovor s prodekankou pre vedu a výsku FBP
Reportáž "Falšovanie potravín"
Reportáž "Genetika vôní a chutí"
Reportáž "Pohánkový med"
Reportáž "Upiecť alebo kúpiť"
Reportáž o čerstvosti potravín
Reportáž o falšovaní potravín - 35:56
Reportáž o označovaní potravín - 28:05