Kalendár udalostí duben 2019

úterý, 02.04.2019

úterý, 09.04.2019

pátek, 12.04.2019
pondělí, 15.04.2019

Odborný seminár pracovníkov potravinárskych študijných odborov a katedier z ČR a SR zameraný na aktuálny stav výučby a výskumu v oblasti hodnotenia kvality potravín a ich spracovania

úterý, 16.04.2019

pondělí, 22.04.2019

Podujatie je zamerané  na propagáciu bezpečnosti potravín, činnosti Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín, činnosť jeho vedeckých výborov, propagáciu národných vedeckých skupín, úlohy odboru bezpečnosti potravín a výživy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Súčasne sa bude robiť propagácia bezpečnosti potravín na základných a stredných školách ako aj medzi spotrebiteľmi pri nakupovaní potravín. Budú prebiehať diskusie s vybranými odborníkmi na aktuálnu problematiku. Pedagógovia katedry budú v stanovených termínoch poskytovať  odborné konzultácie k aktuálnym problémom bezpečnosti potravín.

úterý, 23.04.2019

Podujatie je zamerané  na propagáciu bezpečnosti potravín, činnosti Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín, činnosť jeho vedeckých výborov, propagáciu národných vedeckých skupín, úlohy odboru bezpečnosti potravín a výživy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Súčasne sa bude robiť propagácia bezpečnosti potravín na základných a stredných školách ako aj medzi spotrebiteľmi pri nakupovaní potravín. Budú prebiehať diskusie s vybranými odborníkmi na aktuálnu problematiku. Pedagógovia katedry budú v stanovených termínoch poskytovať  odborné konzultácie k aktuálnym problémom bezpečnosti potravín.

středa, 24.04.2019

Podujatie je zamerané  na propagáciu bezpečnosti potravín, činnosti Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín, činnosť jeho vedeckých výborov, propagáciu národných vedeckých skupín, úlohy odboru bezpečnosti potravín a výživy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Súčasne sa bude robiť propagácia bezpečnosti potravín na základných a stredných školách ako aj medzi spotrebiteľmi pri nakupovaní potravín. Budú prebiehať diskusie s vybranými odborníkmi na aktuálnu problematiku. Pedagógovia katedry budú v stanovených termínoch poskytovať  odborné konzultácie k aktuálnym problémom bezpečnosti potravín.

čtvrtek, 25.04.2019

Podujatie je zamerané  na propagáciu bezpečnosti potravín, činnosti Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín, činnosť jeho vedeckých výborov, propagáciu národných vedeckých skupín, úlohy odboru bezpečnosti potravín a výživy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Súčasne sa bude robiť propagácia bezpečnosti potravín na základných a stredných školách ako aj medzi spotrebiteľmi pri nakupovaní potravín. Budú prebiehať diskusie s vybranými odborníkmi na aktuálnu problematiku. Pedagógovia katedry budú v stanovených termínoch poskytovať  odborné konzultácie k aktuálnym problémom bezpečnosti potravín.

pátek, 26.04.2019

Podujatie je zamerané  na propagáciu bezpečnosti potravín, činnosti Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín, činnosť jeho vedeckých výborov, propagáciu národných vedeckých skupín, úlohy odboru bezpečnosti potravín a výživy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Súčasne sa bude robiť propagácia bezpečnosti potravín na základných a stredných školách ako aj medzi spotrebiteľmi pri nakupovaní potravín. Budú prebiehať diskusie s vybranými odborníkmi na aktuálnu problematiku. Pedagógovia katedry budú v stanovených termínoch poskytovať  odborné konzultácie k aktuálnym problémom bezpečnosti potravín.

Odborný workshop pre stredné školy gastronomického zamerania spojený s praktickými laboratórnymi analýzami v priestoroch FBP. Sprievodnou akciou môže byť aj prezentácia a ochutnávka pokrmov studenej kuchyne pripravených študentmi študijného programu Potraviny a technológie v gastronómii.

úterý, 30.04.2019