Kalendár udalostí Marec 2022
streda, 02.03.2022
Správna výrobná prax v Nestlé – Michal Mokrý (Nestlé Slovensko s.r.o).
Online prednáška: link na pripojenie
streda, 09.03.2022
Prednášky poľských kolegov z Department of Technology and Quality of Animal Products, Institute of Food Sciences, Faculty of Biotechnology and Food Science, University of Life Sciences in Lublin
Dňa 9.3.2022 o 10:00 sa na Katedre technológie a kvality živočíšnych produktov, Ústav potravinárstva, FBP uskutočnia prednášky poľských kolegov z Department of Technology and Quality of Animal Products, Institute of Food Sciences, Faculty of Biotechnology and Food Science, University of Life Sciences in Lubline.
assistent professor - Maciej Nastaj - Aspects of whey utilization.
associate professor - Bartosz Solowiej - Traditional and regional food products.
utorok, 22.03.2022
Epidemiológia ochorení prenášaných zvieratami a vzdušnou cestou
Prednášajúci: doc. Ing. PhDr. Martin Mellen, PhD.
streda, 23.03.2022
Aktivity a činnosti PKS, prehľad o zamestnanosti v potravinárstve, budúce povolania v potravinárstve + zelená dohoda - JUDr. Jana Venhartová Riaditeľka - Potravinárska komora Slovenska
Online prednáška: link na pripojenie
štvrtok, 31.03.2022
Výberová prednáška prof. Erica Rendona z Univerzity La Molina (Peru)
Výberová prednáška prof. Erica Rendona z Univerzity La Molina (Peru) sa uskutoční cez MS TEAMS nasledovne:
31.3.2022 (štvrtok) o 10:00 na tému: RURAL DEVELOPMENT AND THE SECOND AGRARIAN REFORM IN PERU-CHALLENGES AND PERSPECTIVES