Kurz SYRÁRSTVA
Názov podujatia anglicky: Cheese-making course
Typ podujatia: akreditovaný vzdelávací program v rámci celoživotného vzdelávania
Termín konania: 29.1. - 2.2.2024
Miesto konania: Ústav potravinárstva, T- pavilón, 3. poschodie
Garant podujatia: Ing. Viera Ducková, PhD.
Kontaktná adresa, e-mail, web: viera.duckova@uniag.sk, Ústav potravinárstva, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, https://www.uniag.sk/sk/odborne-programy-a-kurzy
Rokovací jazyk: Slovenský
Krátky popis: Kurz je určený pre začínajúcich farmárov, farmárov spracúvajúcich mlieko, pracovníkov družstevných mliekarní, pre ľudí so záujmom o spracovanie mlieka na syry, resp. so záujmom o podnikanie v oblasti spracovania mlieka.