- Osoba zodpovedná za študijný program: doc. Ing. Marek Bobko, PhD.
- Štúdium sa uskutočňuje v dennej forme.
- Študijný poradca: Ing. Miriam Solgajová, PhD.
- mail: miriam.solgajova@uniag.sk
- tel. č.: 037/ 641 4311
-
-
-
- konzultačné hodiny: streda 10:00 - 11:30
-
-
-
Profil absolventa
Uplatnenie absolventa
Absolventi profesijného študijného programu Potraviny a technológie v gastronómii získajú vedomosti o nových technológiách umožňujúcich zachovanie nutričnej hodnoty potravín, nadobudnú informácie o hygienických zásadách pri výrobe a preprave pokrmov, získajú základy ekonomického a podnikateľského myslenia. Absolventi budú schopní vykonávať vysoko odborné činnosti pre gastronomické služby: nutrično-technologické, hygienické, prevádzkové (marketingové, obchodné, podnikateľské, riadiace) a kontrolné v rôznych pracovných pozíciách a právne organizačných formách ako zamestnanec, zamestnávateľ alebo podnikateľ. Výsledkom štúdia bude nadobudnutá kvalifikácia „Špecialista“ –manažér cateringovej spoločnosti; manažér stravovacieho zariadenia; manažér výroby a predaja lahôdkarských a cukrárskych výrobkov vrátane zmrzliny; technológ výroby pokrmov a nápojov.
Oddelenie pre štúdium a vzdelávanie
Ing. Beáta Zelenáková
tel.: 037/641 5386
Email: Beata.Zelenakova@uniag.sk
Jana Hrobárová
tel.: 037/641 5384
Email: Jana.Hrobarova@uniag.sk