Výberová prednáška: „Beer production technology with an emphasis on fermentation processes”
30.09.2025Prednáška sa uskutoční 7. októbra 2025 o 13:00 hod v posluchárni Z-02 v rámci predmetu Technológie potravín rastlinného pôvodu.
ÚVOD
FAKULTA
Uplatnenie absolventovŠTÚDIUM
Oddelenie pre štúdium a vzdelávaniePRAX
MEDZINÁRODNÉ VZŤAHY
Medzinárodné vzdelávacie projekty Medzinárodné výskumné projekty Zahraničné partnerské inštitúcieVEDA A VÝSKUM
Centrum excelentnosti pre bielo-zelenú biotechnológiu Špičkový tím CeRA Vedecké a odborné podujatia Publikačná činnosť a mimoriadne aktivity Vedecké kvalifikačné stupne Správy o vedecko-výskumnej činnosti KontaktySPU
DOD
ÚVOD
FAKULTA
UCHÁDZAČI O ŠTÚDIUM
ŠTÚDIUM
PRAX
MEDZINÁRODNÉ VZŤAHY
VEDA A VÝSKUM
SPU
DOD