Gestor:
Ing. Jozef Čapla, PhD.
Adresa:
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín FBP SPU, Tr. Andreja Hlinku 2, 949 76 Nitra
Tel.: 037/641 4371
Emaíl: jozef.capla@uniag.sk
Konzultácie: 13:30 - 15:00
PRAX
V profilovaní absolventov bakalárskeho a inžinierskeho stupňa štúdia má nezastupiteľné miesto prax študentov. Cieľom praxe študentov je získať praktické vedomosti, potrebné návyky a technologickú zručnosť z výrobných a pracovných postupov i metód, ktoré tvoria súčasť študijného programu.
Prax študentov sprostredkováva spojenie fakulty s výrobnými, kontrolnými, riadiacimi a vedecko-výskumnými pracoviskami pričom získané poznatky absolventi praxe majú možnosť po ukončení štúdia uplatniť vo výrobnej a riadiacej sfére.
Rozdelenie praxe podľa jednotlivých stupňov je nasledovné pre všetky akreditované študijné programy:
Seminár k praxi: povinne voliteľný predmet na I. stupni štúdia /2. semester/, počet kreditov 2, výmera za týždeň: 2/0
Vyhodnotenie praxe: Študent je povinný po ukončení praxe vypracovať písomnú správu.
Zápočet z praxe udeľuje pedagóg zodpovedný za prax.
Vyplnenú a podpísanú Dohodu o praxi treba zaslať klasickou poštou minimálne 1 týždeň pred nástupom na prax Ing. Jozefovi Čaplovi, PhD.
Správu z praxe aj s požadovanými potvrdeniami treba priniesť OSOBNE v priebehu zimného semestra nasledujúceho akademického roka.
DOHODA o praxi študenta -SJ.pdf
Sprava z odbornej praxe.doc