Ciele a výstupy vzdelávania profilových premetov - Technológia potravín
Programová komisia
Členovia programovej komisie
prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.* |
FBP SPU v Nitre |
prof. Ing. Marcela Capcarová, DrSc.* |
FBP SPU v Nitre |
prof. Ing. Dana Tančinová, PhD.* - študijný poradca |
FBP SPU v Nitre |
prof. Ing. Peter Haščík, PhD. * |
FBP SPU v Nitre |
prof. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.* |
FBP SPU v Nitre |
Ing. Martin Polovka, PhD. |
Výskumný ústav potravinársky, NPPC, Bratislava |
prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D. |
Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Česká republika |
Dr hab. inż. Małgorzata Dżugan, prof. UR |
Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Uniwersytet Rzeszowski, Poľsko |
doc. Ing. Iva Burešová Iva, Ph.D. |
Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Česká repeublika |
Ing. Monika Ňorbová |
FBP SPU v Nitre |
Ing. Katarína Poláková |
FBP SPU v Nitre |
*Osoba zodpovedná za uskutočňovanie, rozvoj a kvalitu študijného programu |
Zápisnice zo zasadnutí Programovej komisie - Technológia potravín