EN
V pekárskom sektore je nedostatok kvalifikovaných mladých ľudí
21.01.2025 | Dominik Hollý
21.01.2025 | Dominik Hollý

V pekárskom sektore je nedostatok kvalifikovaných mladých ľudí

Malí a strední pekári to v dnešnej konkurencii veľkých pekární nemajú jednoduché. Bánovskej pekárni sa už vyše 30 rokov darí udržať a zveľaďovať tradičnú výrobu pekárenských výrobkov zo starostlivo vybraných surovín. Pekárskemu sektoru však chýba mladá krv.

Čítajte viac...

Odborné exkurzie v ôsmich potravinárskych podnikoch prepojili výučbu s praxou
09.01.2025 | Dominik Hollý
09.01.2025 | Dominik Hollý

Odborné exkurzie v ôsmich potravinárskych podnikoch prepojili výučbu s praxou

K jednej z najčastejších metodických foriem výučby na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre patria odborné exkurzie a prevádzkové cvičenia.

Čítajte ďalej...

FBP sa prezentovala na veľtrhu vzdelávania v Báčskom Petrovci
11.12.2024 | Dominik Hollý
11.12.2024 | Dominik Hollý

FBP sa prezentovala na veľtrhu vzdelávania v Báčskom Petrovci

Dňa 5.12.2024 sa naša fakulta v zastúpení pána prodekana doc. Kročka, predstavila v rámci veľtrhu vzdelávania študentom Gymnázia Jána Kollára v Báčskom Petrovci.

Študentskou osobnosťou ak. roka 2023/2024 sa stala Katarína Poláková z Ústavu potravinárstva
10.12.2024 | Dominik Hollý
10.12.2024 | Dominik Hollý

Študentskou osobnosťou ak. roka 2023/2024 sa stala Katarína Poláková z Ústavu potravinárstva

Za účasti zástupcov akademickej obce, štátu a podnikateľskej sféry, sa 4/12/2024 v Pálffyho paláci uskutočnilo slávnostné vyhlásenie víťazov prestížnej ceny Študentská osobnosť Slovenska za akademický rok 2023/2024.

Klobásový festival 2024 má svojho víťaza, je ním tím „Skibidiovci“
10.12.2024 | Dominik Hollý
10.12.2024 | Dominik Hollý

Klobásový festival 2024 má svojho víťaza, je ním tím „Skibidiovci“

Tak ako aj minulé roky, aj tento rok Študentský spolok Pasteur pripravil tradičný Klobásový festival, ktorý sa uskutočnil v stredu 4.12.2024.

EN

ÚVOD

PRAX

SPU

DOD

RÝCHLE ODKAZY