Študenti FBP na exkurzii v spoločnosti ALS Slovensko
Dňa 14.11.2025 sa študenti študijného programu Bezpečnosť a kontrola potravín, spolu so zahraničnými študentami medzinárodného študijného programu DAFM a programu Erasmus+, zúčastnili odbornej exkurzie v ALS Slovensko,
Študenti FBP navštívili spoločnosť Topoľčianske pekárne a cukrárne a. s. (Topec) v Topoľčanoch
V rámci výučby predmetov Technológie spracovania cereálií a Technológie výroby pokrmov sa 21. novembra 2025 uskutočnila odborná exkurzia pre študentov študijných programov Technológia potravín, Potraviny a technológie v gastronómii a Danube AgriFood Master – DAFM.
Vyhodnotenie súťaže mladých vedeckých pracovníkov
Dňa 19.11.2025 sa na Ústave rastlinnej produkcie FAPZ SPU v Nitre uskutočnilo zasadnutie výboru Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárne vedy (SSPLPVV) pri SAV v Bratislave pri príležitosti vyhodnotenia a ocenenia publikácií v súťaži mladých vedeckých pracovníkov za rok 2024.
Rektorka ocenila najlepších študentov za rok 2024
Dvanásť študentov a študentiek si 12. novembra prevzalo z rúk rektorky SPU v Nitre Klaudie Halászovej ocenenie, ktoré tradične udeľuje pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva. Medzi nimi aj dvaja študenti z našej fakulty - Bc. Magdaléna Grófová a Bc. Michal Nagy.
Seminár Aktuálne trendy systémov riadenia a kontroly potravín
Dňa 11. 11. 2025 sa konal ďalší odborný seminár zameraný na aktuálne trendy systémov riadenia kontroly a bezpečnosti potravín.