COVID-19

Aktuálne informácie

napísal

Dňa 2.6. 2020 sa na SPU v Nitre úspešne odštartoval projekt EIT Food RIS Consumer Engagement Labs - Zapojenie spotrebiteľov do vývoja nového produktu pod koordináciou prof. Ing. Adriany Kolesárovej, PhD.

napísal

Študuješ na SPU v Nitre a máš záujem o biologické vedy? Neváhaj a zapoj sa do dvojtýždňového programu zimnej školy organizovanej Slovenskou poľnohospodárskou univerzitou v Nitre, Fakultou biotechnológie a potravinárstva.

napísal

Ťažké kovy predstavujú nebezpečenstvo pre životné prostredie a ľudskú výživu. Preto je dôležité byť informovaný o tom akou cestou prejdú potraviny, kým sa dostanú až na náš stôl.

napísal

Pokyny k štátnym skúškam na inžinierskom stupni štúdia v akademickom roku 2019/2020

napísal

Aj študenti Fakulty Biotechnológie a potravinárstva sa pridali k výzve p. rektorky SPU v Nitre pod názvom „Pomôžme nášmu poľnohospodárskemu a potravinárskemu priemyslu! Buďme súčinní s obchodmi s potravinami!“.