Fakulta biotechnológie a potravinárstva

English Mapa stránok Wikipedia UIS
  • ÚVOD
  • FAKULTA
    • O fakulte
      • Príhovor dekana
      • Životopis dekana
      • História fakulty
      • Galéria dekanov
      • Dokumenty fakulty
        • Vnútorné predpisy
        • Výročné správy
          • Vedecko - výskumná činnosť
          • Výchovno - vzdelávacia činnosť
          • Zahraničné vzťahy
        • Ostatné dokumenty
      • Dlhodobý zámer rozvoja fakulty
      • Výberové konania
      • Kontakty
      • Virtuálna prehliadka
    • Orgány fakulty
      • Vedenie fakulty
      • Kolégium dekana
      • Akademický senát
        • Zloženie
        • Pozvánky
          • Pozvánky 2020
          • Pozvánky 2019
          • Pozvánky 2018
          • Pozvánky 2017
          • Pozvánky 2016
          • Pozvánky 2015
          • Pozvánky 2014
          • Pozvánky 2013
        • Zápisnice
          • Zápisnice 2020
          • Zápisnice 2019
          • Zápisnice 2018
          • Zápisnice 2017
          • Zápisnice 2016
          • Zápisnice 2015
          • Zápisnice 2014
          • Zápisnice 2013
        • Dokumenty
      • Vedecká rada
      • Profesijná rada fakulty
      • Komisie
        • Pedagogická komisia
          • Zloženie
          • Pozvánky
          • Zápisnice
          • Dokumenty
        • Komisia BOZP a PO
        • Vyraďovacia komisia
        • Likvidačná komisia
      • Odborová organizácia
      • Organizačná štruktúra
    • Pracoviská
      • Dekanát FBP
      • Katedra biochémie a biotechnológie (KBB)
      • Katedra chémie (KCH)
      • Katedra fyziológie živočíchov (KFŽ)
      • Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (KTKŽP)
      • Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (KHBP)
      • Katedra mikrobiológie (KMi)
      • Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (KTKRP)
      • Centrum BioFood
    • Kvalita
      • h-index
    • Poradenstvo
    • Fotogaléria
      • Foto 2013
      • Foto 2014
      • Foto 2015
      • Foto 2016
      • Foto 2017
      • Foto 2018
      • Foto 2019
      • Foto 2020
  • UCHÁDZAČI O ŠTÚDIUM
    • Bakalárske štúdium
    • Inžinierske štúdium
    • Doktorandské štúdium
  • ŠTÚDIUM
    • Oddelenie pre štúdium a vzdelávanie
    • Všeobecné predpisy
      • Študijné predpisy
      • Kreditový systém
      • Správy VVČ
    • Bakalárske štúdium
      • Bc. študijné programy
      • Prax
        • Všeobecné informácie
        • Podniky
      • Štátne skúšky
      • Študijná príručka
      • Rozvrh hodín pre externých študentov
    • Inžinierske štúdium
      • Ing. študijné programy
      • Prax
        • Všeobecné informácie
        • Podniky
      • Štátne skúšky
      • Študijná príručka
      • Rozvrh hodín pre externých študentov
    • Doktorandské štúdium
      • PhD. študijné programy
        • Agrobiotechnológie
        • Molekulárna biológia
        • Technológia potravín
        • Food Resources and Biotechnology
      • Študijná príručka
      • Dokumenty na stiahnutie
      • Hodnotenie publikačnej činnosti
      • Zoznam školiteľov
    • PRAX
    • Výučba v anglickom jazyku
    • Medzinárodné štúdium
    • Celoživotné vzdelávanie
    • Kvalita vzdelávania
    • Študentský spolok PASTEUR
  • MEDZINÁRODNÉ VZŤAHY
    • Medzinárodné vzdelávacie projekty
    • Medzinárodné výskumné projekty
    • Zahraničné partnerské inštitúcie
    • Zahraničné mobility
      • Erasmus +
        • Erasmus + študenti
        • Erasmus + zamestnanci
      • CEEPUS
      • Národný štipendijný program
    • Európske konzorciá
      • EIT
      • FNH-RI
      • FOODforce
      • ERASMUS+ KA2 Strategické partnerstvá
      • CEEPUS: BioScience, Food and Health
      • CASEE
      • the SAFE consortium
    • Kontakty
  • VEDA A VÝSKUM
    • Centrum excelentnosti pre bielo-zelenú biotechnológiu
    • Národná platforma a Konzorciá
      • AgroBioFood Nitra
      • RICHFIELDS
    • Špičkový tím CeRA
    • Laboratóriá a výskumné pracoviská
      • KBB
      • KFŽ
        • Laboratórium kvantifikácie motility a charakteristiky celulárnych a subcelulárnych štruktúr
      • KHBP
        • Laboratórium nutrigenomiky
      • KCH
        • Laboratórium environmentálnych a potravinárskych analýz
      • KMi
      • KTKRP
        • Referenčné reologické laboratórium
      • KTKŽP
    • Riešené projekty
      • OPII
      • VEGA
      • KEGA
      • APVV
      • GA SPU
      • COST
    • Výzvy na podávania projektov
      • VEGA
      • KEGA
      • APVV
      • GA SPU
      • COST
      • Horizont 2020
      • Interreg Europe
      • Visegrad Grants
      • ICGEB
      • EUREKA
      • EFSA
    • Vedecké a odborné podujatia
      • Plán vedeckých podujatí
        • 2020
        • 2019
        • 2018
        • 2017
        • 2016
        • 2015
    • Publikačná činnosť a mimoriadne aktivity
      • Generovanie publikačnej činnosti
    • Habilitačné a vymenúvacie konanie
      • Základné informácie
      • Habilitačné konania
        • 2019
        • 2018
        • 2017
        • 2016
        • 2015
      • Vymenúvacie konania
        • 2019
        • 2018
        • 2017
        • 2016
    • Vedecké kvalifikačné stupne
    • Správy o vedecko-výskumnej činnosti
    • Journal of microbiology, biotechnology and food sciences.
    • Propagácia vedy a výskumu
      • Európska noc výskumníkov
      • Obchodné centrá
        • 2016
        • 2017
        • 2018
      • Videá katedier
    • Kontakty
  • SPU
  • Facebook
  • DOD
  • Fakulta biotechnológie a potravinárstva
  • VEDA A VÝSKUM
  • Habilitačné a vymenúvacie konanie
  • Habilitačné konania

 

Habilitačné konania 2018

Habilitačné konania 2017

Habilitačné konania 2016

Habilitačné konania 2015

Habilitačné konania 2014

Habilitačné konania 2013

 

Kalendár udalostí

< Január 2021  
pondelok utorok streda štvrtok piatok sobota nedeľa
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Kliknutím na príslušný deň v kalendári uvidíte informácie o jednotlivých udalostiach

Oznamy

21.01.2021 17:24

New Generation of Founders: workshop pre študentov, doktorandov, pedagógov, technických a vedeckých pracovníkov

Viac... New Generation of Founders: workshop pre študentov, doktorandov, pedagógov, technických a vedeckých pracovníkov

18.01.2021 20:57

Online prihlasovanie na Erasmus+ štúdium v ak.roku 2021/2022

Viac...

17.01.2021 23:33

Záverečná oponentúra KEGA projektu

Viac... Záverečná oponentúra KEGA projektu

13.01.2021 09:02

Zimná škola bezpečnosti potravín 2021

Viac...

29.11.2020 16:11

Skúšobné komisie na obhajoby dizertačných prác III. stupňa vysokoškolského štúdia na FBP konaných dňa 17. 12. 2020

Viac... Skúšobné komisie na obhajoby dizertačných prác III. stupňa vysokoškolského štúdia na FBP konaných dňa 17. 12. 2020

Strana 1 z 33

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nasledujúca
  • Posledná

Kontakt

Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Tr. A. Hlinku 2, 949 76 Nitra

Tel.: +421 37 6415524
Fax.: +421 37 6415387
E-mail: dekfbp@uniag.sk

© 28.01.2021 SPU Nitra
IČO:00397482
DIČ:2021252827
IČ DPH: SK2021252827